Дата розміщення: 30.04.2014

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 13.04.2013
Кворум зборів** 65
Опис Перелік питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Обрання секретаря зборів і лічильної комісії.
2. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту директора товариства про підсумки фінансово- господарської діяльності товариства за 2012р.
3. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради товариства.
4. Затвердження висновків Ревізійної комісії товариства за 2012р.
5. Затвердження річного звіту товариства за 2012р.
6. Порядок розподілу ( покриття ) збитків товариства за 2012р.
7. Обрання директора товариства, заключення контракту з ним.
8. Обрання голови та членів Наглядової ради товариства, затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами Наглядової ради.
9. Обрання голови та членів ревізійної комісії.
10. Про попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися протягом одного року з дати прийняття такого рішення та про надання повноважень на укладення таких правочинів.
Осіб, що подавали пропозиції до питань порядку денного, не було. Загальні збори скликалися за ініціативою наглядовою ради.
Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обрати секретарем зборів - Марковську Валентину Миколаївну, лічильну комісію у складі:
- Голова лічильної комісії: Гнидюк Ніна Андріївна;
- Член лічильної комісії: Боброва Людмила Михайлівна;
- Член лічильної комісії: Купцов Вадим Юрійович.
2. Затвердити звіт директора товариства про підсумки фінансово-господарської діяльності товариства за 2012 рік.
3. Затвердити звіт Наглядової ради товариства за 2012 р. та визнати роботу даного органу задовільною.
4. Затвердити висновки Ревізійної комісії за 2012 рік.
5. Затвердити річний звіт товариства за 2012р.
6. Затвердити, що збитки будуть погашені при отриманні прибутку в наступних звітних роках.
7. Обрати директором товариства Купцова Юрія Миколайовича сроком на три роки і заключити запропонований контракт з ним. Згідно Статуту, контракт від імені товариства, підписати Голові Наглядової ради.
8. Обрати наглядову раду з кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів порівняно з іншими кандидатами, і сформувати Наглядову раду Товариства в наступному складі:
- Купцова Ірина Юріївна;
- Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробнича фірма "Техно-Трейд";
- Рязанова Ольга Станіславовна.
Обрати Головою Наглядової ради Купцову Ірину Юріївну.
Укласти з головою та членами Наглядової ради безоплатні цивільно-правові договори та затвердити умови договорів з головою та членами Наглядової ради у запропонованій редакції. Уповноважити на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами Наглядової ради, директора Товариства Купцова Юрія Миколайовича.
9. Обрати Ревізійну комісію з кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів порівняно з іншими кандидатами із запропонованих і сформувати Ревізійну комісію у складі:
- Купцова Наталія Вікторівна;
- Рязанов Віталій Вікторович;
- Горбачова Олена Олександрівна.
Обрати головою Ревізійної комісії Купцову Наталію Вікторівну.
10. Попередньо схвалити вчинення Товариством в період з 13 квітня 2013 року по 13 квітня 2014 року (включно) значних правочинів, предметом (характером) яких є:
- одержання Товариством кредитів/позик (прийняття грошових зобов'язань), гарантій, акредитивів та/або одержання будь-яких інших банківських продуктів/послуг;
- купівля-продаж майна (в тому числі нерухомого майна), відступлення права вимоги та/або переведення боргу, оренди та лізингу;
- інші господарські правочини, які пов'язані з діяльністю Товариства і в яких воно виступає будь-якою із сторін.
Надати наглядовій раді Товариства повноваження без отримання додаткового рішення загальних зборів акціонерів:
- погоджувати умови попередньо схвалених загальними Зборами акціонерів значних правочинів з усіма можливими змінами та доповненнями, які будуть укладатись Товариством в період з 13 квітня 2013 року по 13 квітня 2014 року (включно);
- погоджувати/визначати перелік майна (майнових прав) Товариства, яке підлягає відчуженню, передачі в заставу/іпотеку, придбанню, тощо;
- надавати згоду (уповноважувати з правом передоручення) на укладання (підписання) Головою наглядової ради, директором, посадовими особами органів Товариства попередньо схвалених в цьому пункті Порядку денного загальних Зборів значних правочинів з усіма змінами та доповненнями до них.
Доручити директору Товариства, який діє в його інтересах та за згодою акціонерів оформляти і підписувати договори, які є предметом попередньо схвалених значних правочинів.
Товариство усвідомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно від збільшення у майбутньому ринкової вартості майна Товариства, збільшення/зменшення вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності, а також можливих коливань курсу гривні до іноземних валют.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.